Home chevron_right Tours chevron_right Umrah Tours chevron_right L-260819-3M3K
LUXURY UMRAH TOURS
star star star star star

L-260819-3M3K

Ağustos 2026'da Türk Hava Yolları ile 6 gecelik lüks umre deneyimi. Mekke'de Kabe'ye sadece 10 metre, Medine'de Mescid-i Nebevi'ye 50 metre mesafede 5 yıldızlı otellerde konaklama. Her iki şehirde 3'er gece kalarak huzurlu bir ibadet yolculuğu sizi bekliyor.

Single 3.250 $
double room 2.325 $
triple room 2.275 $
quadruple room 2.225 $
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
location_on MEDINE
MAKKAH HOTEL (OLD HILTON)
location_on MEKKE
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
location_on MEDINE
All Photos (12)
calendar_month

Duration

6 Night - 7 Day

hotel_class

Accomodation

5 Star

flight_takeoff

Flight

TÜRK HAVA YOLLARI

verified_user

Visa

Including

group

Capacity

13

event_available

Remainder

13

location_on

Medine

3 nights

place

Mekke

3 nights

Hotel Check-in/Check-Out Times

hotel

SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL 3 Night

MEDINE

login

Entrance

19 Aug 2026 16:00

logout

Exit

22 Aug 2026 12:00

hotel

MAKKAH HOTEL (OLD HILTON) 3 Night

MEKKE

login

Entrance

22 Aug 2026 16:00

logout

Exit

25 Aug 2026 12:00

info

Important Information: In the hotels included in our Umrah programs, hotel check-in time is 16:00 and hotel check-out time is 12:00, and is determined in accordance with international hotel rules. We present it for your information and thank you for your understanding.

Flight Information

TÜRK HAVA YOLLARI

TÜRK HAVA YOLLARI

Direct Flight

Scheduled Trip
12:45 19 Aug 2026
flight
16:15 19 Aug 2026
İstanbul (IST) 3s 30min Medine (MED)
Flight Number TK 108
12:00
directions_bus
18:00
22 Aug 2026
MEDINE
22 Aug 2026
MEKKE
19:20 25 Aug 2026
flight
23:50 25 Aug 2026
Cidde (JED) 4s 30min İstanbul (IST)
Flight Number TK 127
flight

Free connecting flights from across Türkiye with THY

Services

thumb_up Services Included in the Price

  • check Bestur Turizm service fee and value added tax (V.A.V.)
  • check Umrah Booklet for Children
  • check Wallet and Passport Case set
  • check Fees to be paid to the Presidency of Religious Affairs and Türsab,
  • check 5 LT Full Zamzam Can for Each Guest at the Return Airport
  • check Ihram and Belt for Male Guests
  • check Round-trip economy class flight ticket,
  • check Towel Slippers
  • check Unscented Liquid Soap
  • check Medina - Jeddah Airport transfers, Mecca and Medina trips, transfers between Mecca and Medina
  • check Accommodation in agreed hotels in Medina and Mecca
  • check Visiting places, travel and guidance programs in Medina and Mecca,
  • check Breakfasts and dinners
  • check Prayer rug
  • check Religious and administrative guidance services throughout the trip,
  • check Fees paid to Saudi Arabian special authorities,
  • check Free domestic connection from other provinces with THY,
  • check Umrah Guidebook
  • check Obtaining Umrah visa
  • check Compulsory Travel Insurance,

thumb_down Not Included in the Price

  • close 1250 TL international departure fee
  • close Transfer from your home or workplace to the airport throughout Türkiye
  • close Personal expenses, hotel extras (room services, telephone, etc.) tip
  • close Lunch and drinks
  • close Tours to be requested outside the program
  • close personal expenses

Tour Program

1. DAY

İstanbul - Medine

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminal, F 23-44 Yazılı Kontuar ( 3 NOLU KAPIDAN GİRİNCE KARŞISI) belirlenecek saatte  Bestur görevlileri ile buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından pasaport kontrolünden geçerek belirlenecek saatte TK ... sefer sayılı uçağı ile 3 saat 30 dakika süren uçuşun ardından  Medine ’ye varış. Pasaport giriş ve gümrük işlemlerinden sonra karşılama, sonrasında Otobüsle Medine  otele transfer. Belirlenecek saatte otel lobisinden toplu hareket ederek çevre ve Mescid-i Nebevi tanıtımı, Kabri-i Saadet ve Ravza ziyaretiyle Cennetülbaki selamlaması.

                Akşam yemeği otelimizde alınacaktır.



NOT  : Türk Hava Yolları Sefer sayılarımız ve havalimanı buluşma saatleri turdan  4-8 gün önce tarafınıza iletilecektir.

2. DAY

Medine

Korona tedbirleri kapsamında Cennet Bahçesi ziyaretleri ancak randevuyla yapılmaktadır.  Bu nedenle  Randevu Saatimiz: belirlenecektir. Belirlenen saatte otel lobisinde  irşat görevlimiz eşliğinde Cennet Bahçesi ziyaret için kontrol noktasına gidilecektir.                      Kahvaltı  otelimizde alınacaktır.      

İkindi namazından sonra Yeşil Kubbe’nin önünde 301 no’lu kapıda  buluşarak yürüme gezileri yapılacaktır.  Cennetü’l Baki ziyareti ardından Hz. Ebubekir Mescidi, Hz. Ömer Mescidi, Hz. Ali Mescidi, Ğamame (Bulut) Mescidi, Beni Saide Sakife’si ve Tren Garı ziyaretleri yapılacaktır.

Akşam yemeği otelimizde alınacaktır.

3. DAY

Medine

 Sabah kahvaltıdan sonra belirlenen saatte otel lobisinde buluşarak Otobüsle Medine’deki dış ziyaretlere hareket edilecektir.  Gezilecek Yerler:Uhud Şehitliği, Kıbleteyn Mescidi (İki Kıbleli Mescit), Yedi Mescitler (Hendek), Kuba Mescidi ve Cuma Mescidi.

Mescid-i Nebevî’de kılınacak yatsı namazından hemen sonra otel lobisinde buluşarak Otobüsle Hurma Bahçesi’ne gidilecektir. Hurma bahçesinde geleneksel toplantı, “Medine’yi Yaşamak-Umre ve İhram” konulu seminerin ardından isteyenler için hurma alışverişi sağlanarak otelimize dönülecektir.

Akşam yemeği otelimizde alınacaktır

4. DAY

Medine - Mekke

Sabah namazını müteakip Yeşil Kubbe’ nin önünde301 no’lu kapıda   buluşma ve Rasulullah’ı (SAV) selamlama. Kahvaltı otelimizde yapılacaktır. Belirlenecek Saat de Otel’den Otobüsle İhramlı olarak Mikat mahaline hareket edilecektir. Mikat mescidinde kılınacak İhram namazından sonra umreye niyet edilecek ve telbiye getirerek Mekke-i Mükerreme’ye hareket edilecektir.    

Mekke-i Mükerreme’ye ulaştıktan sonra otele yerleşme ve akşam yemeğinin alınmasından sonra belirlenen saatte lobide buluşarak umre için irşat görevlilerimizle Kâbe-i Muazzama ‘ya gidiş.Umre tavafının ardından tavaf namazının kılınması ve Umre ’nin ikinci kısmı olan Safa- Merve arasındaki Umre Say’ını yaparak Umreyi tamamlayıp tıraş olduktan sonra ihramdan çıkış.  Umreniz makbul olsun!

5. DAY

Mekke

Kahvaltı otelimizde alınacaktır. Kılınacak yatsı namazının hemen sonra otel lobisinde 21:30 buluşarak Nafile Tavaf programı için Kâbe-i Muazzama ‘ya hareket edilecektir. Akşam yemeği otelimizde alınacaktır.

6. DAY

Mekke

Kahvaltıdan sonra saat 08:30‘da lobide buluşarak Mekke’deki dış ziyaretlere Otobüsle hareket edilecektir.

Gezilecek yerler: Sevr Dağı, Arafat,
Müzdelife, Mina, Şeytan Taşlama Mahalleri, Nur Dağı, Cennetü’l Mualla
Mezarlığı, Cin Mescidi ve Peygamberimizin doğduğu evin bulunduğu mahalle                                                                                          

NOT: İkinci umre yapmak İsteyenler otelde ihramlarını giymiş olarak geziye katılacaklar Arafat’ta niyet edip namaz kılınacak ve gezi dönüşünde umre için Kabe’ye ulaşılıp umre yapacaklardır.  Akşam yemeği otelimizde alınacaktır. 

7. DAY

Mekke - Cidde - İstanbul

 

Sabah kahvaltısı otelimizde alınacaktır. Belirlenecek saatte bagajların oda kapıları önüne çıkartılması ve  Cidde Havalimanı’na hareket. Havalimanında zemzemlerin teslimi ve bilet bagaj işlemlerinin ardından Cidde’den TK...  Sefer sayısı uçağı ile İstanbul’a hareket.    Türkiye’ye Hoş Geldiniz!



Not: Tur programlarındaki sıralamada içerik aynı olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir. Tur programındaki saatlere riayet edilmesi rica olunur. Belirlenen saatlerde geç kalmadan kaynaklı programa katılamam durumunda hiçbir mesuliyet kabul edilmeyecektir

SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL

5 Star
location_on

Medine

• 50
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
nights_stay 3 Overnight Accommodation

MAKKAH HOTEL (OLD HILTON)

5 Star
location_on

Mekke

• 10
Located in the heart of Mecca in Saudi Arabia, Makkah Hilton Hotel is located in the Courtyard of the Grand Mosque. There are 2 air-conditioned and carpeted prayer halls with a capacity of 10,000 people overlooking the Masjid al-Haram. All rooms at Makkah Hotel (Old Hilton) offer city, mountain or Masjid al-Haram views. Each room has a desk and sofa. Suites have a separate living room with a dining area, while executive rooms have access to the Executive Lounge. Featuring traditionally-style arched windows, EL Etlalah Restaurant serves Asian cuisine and regional specialties. You can taste Arabic flavors at Al Fayhaa Restaurant, and authentic flavors from world cuisine at Lagenda. You can relax with Arabic coffee at Caffe Cino. You can enjoy a foot massage at the Reflexology Wellness Centre. The hotel's extensive shopping mall includes eateries and 450 stores.
MAKKAH HOTEL (OLD HILTON)
MAKKAH HOTEL (OLD HILTON)
MAKKAH HOTEL (OLD HILTON)
MAKKAH HOTEL (OLD HILTON)
MAKKAH HOTEL (OLD HILTON)
nights_stay 3 Overnight Accommodation

Overview

Kutsal Topraklarda Manevi Zirveye Ulaşın

Ağustos 2026'da başlayacak bu eşsiz umre yolculuğu, sizi kutsal toprakların en değerli noktalarına taşıyacak. Kabe'ye sadece 10 metre mesafede konaklama imkanı sunan bu program, manevi yakınlığı fiziksel yakınlıkla birleştirerek unutulmaz bir ibadet deneyimi sunuyor.

Kalbinizin Kabe'yle Attığı Anlar

Mekke'de kalacağınız Makkah Hotel, Mescid-i Haram'ın avlusunda konumlanmış durumda. Her sabah ezanla uyanmak, birkaç adımda Kabe'nin huzuruna varmak... Bu yakınlık, ibadetin tadını bambaşka bir boyuta taşıyor. Otelin 10,000 kişilik iki ibadethane alanı, yoğun saatlerde bile huzurlu bir ibadet ortamı sağlıyor. Tavaf sonrası birkaç dakikada odanıza ulaşabilir, dinlenip tekrar Harem'e dönebilirsiniz.

Medine'de Peygamber Aşkıyla Buluşma

Sofitel Shad Al Madinah Hotel, Mescid-i Nebevi'ye yalnızca 50 metre uzaklıkta bulunuyor. Bu mesafe, sabah namazları için mükemmel bir konfor sağlıyor. Ravza-i Mutahhara ziyaretlerinizi istediğiniz sıklıkta gerçekleştirebilir, Peygamber Efendimiz'in maneviyatını derinlemesine hissedebilirsiniz. Eski Çarşı'ya birkaç adım mesafede olması, hem manevi hem de kültürel zenginlikleri keşfetmenizi kolaylaştırıyor.

Konforlu Yolculuk, Huzurlu Başlangıç

Türk Hava Yolları ile gerçekleşecek uçuşlarınız, manevi yolculuğunuzu konforla başlatıyor. 19 Ağustos'ta öğleden sonra havalanacak, akşam saatlerinde kutsal topraklara ayak basacaksınız. Altı gecelik bu program, Mekke ve Medine'de eşit süre geçirerek her iki şehrin manevi atmosferini dengeli şekilde yaşamanızı sağlıyor.

Yaz Mevsiminde Manevi Sıcaklık

Ağustos ayının sıcak havasına rağmen, klimatik oteller ve Harem'in serinletici atmosferi sayesinde rahat bir ibadet deneyimi yaşayacaksınız. Ortalama 35°C sıcaklıklar, gündüzün daha sakin saatlerinde dinlenmeyi, sabah ve akşam vakitlerinde yoğun ibadet yapmayı mümkün kılıyor.

Manevi Yakınlığın Adresi

Bu programa katılan misafirlerimiz, Kabe'ye 10 metre, Mescid-i Nebevi'ye 50 metre mesafenin manevi hayatlarında yarattığı dönüşümü sıklıkla dile getiriyor. İki veya üç kişilik oda seçenekleriyle aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte bu mübarek yolculuğa çıkabilirsiniz. Kaliteli hizmet, stratejik konum ve manevi atmosfer bir araya geldiğinde, umreniz sadece bir seyahat değil, ömür boyu taşıyacağınız bir hatıraya dönüşüyor. Bu manevi zirveyi yaşamak ve Allah'ın evine en yakın noktalardan ibadet etmek için rezervasyon yaptırmanız yeterli!

Starting Price

2.225 $/per person

* in the quadruple room Price is per person.

Child Prices

child_care 0 - 2 Years Old Baby
500 $
child_friendly 2 - 5 Years Old Child
1.000 $
face 5 - 10 Years Old Children
1.100 $

In case of choosing a 3 or 4 bed room, there are no original 3 and 4 bed rooms in Mecca and Medina hotels. An extra bed is available in 2-bed rooms.

Do you have questions?

0 212 635 0 635

Special Group Request

You can get a special price offer for your corporate or large groups.

Request a Quote arrow_forward

Reservation Form

Room type
support_agent

Need help?

Our sales representatives are waiting to assist you.

0 212 635 0 635

Bestur Digital Guide

Support Assistant

Online • Assists with tour and application issues

Processing...

Send with Enter • Insert line with Shift+Enter