MEDINE: SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
MEKKE: MÖVENPICK HOTEL & RESIDENCE HAJAR TOWER
Ocak 2027'de Türk Hava Yolları ile gerçekleşecek bu lüks umre programı, Kabe'ye 70 metre, Mescid-i Nebevi'ye 50 metre mesafedeki 5 yıldızlı otellerde konaklama imkanı sunuyor. 6 gecelik programda Mövenpick Hajar Tower ve Sofitel Shad Al Madinah'ta kalacaksınız. Kişi başı 2.650 $'d
18 Ocak 2027 tarihinde başlayan bu 6 gecelik özel umre programı, sizleri ibadet mekanlarına en yakın konumlarda ağırlayarak manevi deneyiminizi derinleştirecek şekilde tasarlandı. Kabe'ye sadece 70 metre mesafede ve Mescid-i Nebevi'ye yalnızca 50 metre uzaklıkta konaklama imkanı sunan bu tur, her anınızı bereketli kılmak için özenle planlandı.
Mekke'deki 4 gecelik konaklamanızda, Mövenpick Hotel & Residence Hajar Tower'ın eşsiz konforunda misafir olacaksınız. Dünyanın en yüksek yapıları arasında yer alan bu muhteşem otelden Harem'e adım atmanız dakikalar sürecek. Sabah ezanıyla uyanıp ilk safta namaz kılmanın, gece vakitlerinde Kabe'yi tavaf etmenin ve gönül huzuruyla dua etmenin tadını çıkaracaksınız. Geleneksel mimarinin modern lüksle buluştuğu odalarınızda dinlenirken, otel bünyesindeki kaliteli restoranlar ve alışveriş imkanlarından da faydalanabileceksiniz.
Medine'deki 2 gecelik ikametinizde Sofitel Shad Al Madinah Hotel'in sıcak misafirperverliğiyle karşılanacaksınız. Mescid-i Nebevi'ye yalnızca 50 metre mesafede konumlanan otel, size her vakit ibadet etme şerefini kolaylıkla yaşatacak. Resulullah'ın (SAV) kabrini ziyaret etmenin, Ravza-i Mutahhara'da namaz kılmanın ve Cennetü'l Baki'de sevdikleriniz için dua etmenin manevi derinliğini yüreğinizde hissedeceksiniz. Eski Çarşı'ya birkaç adım mesafede olması sayesinde, alışveriş ve tarihi doku keşfi için de ideal bir konumda bulunacaksınız.
Türk Hava Yolları ile gerçekleşecek uçuşlarınız, yolculuğunuzun her anını rahat ve güvenli hale getirecek. Ocak ayının ılıman iklimi, Mekke'de ortalama 25°C ve Medine'de 17°C sıcaklıkla ibadetlerinizi konforlu şekilde yerine getirmenize olanak tanıyacak. 2 kişilik odalarda kişi başı 2.650$, 3 kişilik odalarda ise kişi başı 2.600$ olan avantajlı fiyatlarımızla, lüks ve manevi doyum bir arada sunuluyor.
Bu mübarek yolculukta yerinizi ayırtarak, hayatınızın en anlamlı deneyimlerinden birini yaşamaya hazır olun. Rabbimizin davetine icabet etmek ve O'nun evinde gönül huzuru bulmak için bugün rezervasyon yapabilirsiniz!