MEDINE: SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL
MEKKE: MÖVENPICK HOTEL & RESIDENCE HAJAR TOWER
30 Kasım–6 Aralık 2026 tarihli bu Umre programı, Türk Hava Yolları ile İstanbul’dan Medine’ye ve Cidde’den dönüş uçuşlarını içerir. SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL ve MÖVENPICK HOTEL & RESIDENCE HAJAR TOWER’da konaklamalıdır; Kabe’ye 70, Mescid-i Nebevi’ye 50 metre mesafededir. 2 kişil
Umre Turları içinde, 30 Kasım 2026 çıkışlı bu program; kısa süreli ama düzenli bir ibadet seyahati planlayanlar için düşünülmüş bir seçenek sunar. Türk Hava Yolları ile İstanbul Havalimanı’ndan başlayıp Medine’de Prens Muhammed bin Abdulaziz Havalimanı’na ulaşan yolculuk, dönüşte Cidde üzerinden İstanbul’a tamamlanır.
Medine’de SOFİTEL SHAD AL MADİNAH HOTEL, Mekke’de ise MÖVENPICK HOTEL & RESIDENCE HAJAR TOWER ile konaklama sağlanır. Beş yıldızlı otel tercihleri, programı daha rahat bir akışla değerlendirmek isteyen misafirler için uygun bir çerçeve oluşturur. Üstelik Kabe’ye sadece 70 metre, Mescid-i Nebevi’ye ise sadece 50 metre mesafede yer alması, yürüyüş planınızı kolaylaştırır.
6 gecelik bu turda oda tercihine göre fiyatlar da net biçimde belirlenmiştir: 2 kişilik oda 2425 $, 3 kişilik oda 2375 $. Böylece seyahatinizi hem tarih hem de bütçe açısından önceden planlayabilirsiniz.
Bu umre programı hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.