MEDINE: HİLTON MEDİNE
MEKKE: DAR AL TAWHID INTERCONTINENTAL MAKKAH
Kabe'ye sadece 50 metre mesafede konforlu bir umre deneyimi! Mekke'de Dar Al Tawhid Intercontinental, Medine'de Hilton'da 5 yıldızlı konaklama. Türk Hava Yolları ile güvenli uçuş ve butik hizmet anlayışı. 7 gece boyunca huzur dolu bir ibadet yolculuğu sizi bekliyor.
Kutsal topraklara yapacağınız bu manevi yolculukta, Türk Hava Yolları'nın konforlu uçuş hizmeti ile yolculuğunuz başlamadan önce kendinizi huzurla koltuğunuza bırakacaksınız. 29 Ocak 2026 sabah saat 09:15'te başlayacak bu yolculukta, dünya standartlarında hizmet kalitesi sizi bekliyor. Transfer süreçlerinden konaklama detaylarına kadar her şey özenle planlandı ki, siz yalnızca ibadetinize ve manevi doyumunuza odaklanabilesiniz.
Bu turumuzun en dikkat çekici özelliği, Mekke'de Kabe'ye sadece 50 metre mesafede konumlanan Dar Al Tawhid Intercontinental Makkah Otelinde konaklama imkanıdır. Mescid-i Haram'ın hemen karşısında yer alan bu 5 yıldızlı delüks otelde geçireceğiniz 4 gece boyunca, ibadetleriniz için yolda vakit kaybetmeden anında Harem-i Şerif'e ulaşabileceksiniz. Özellikle yaşlı misafirlerimiz ve aileler için bu yakınlık paha biçilmez bir avantaj sunuyor.
Medine'de ise Hilton Medine Otelinde 2 gece konaklayacaksınız. Mescid-i Nebevi'ye kısa yürüyüş mesafesinde bulunan otel, modern konforu geleneksel misafirperverlikle birleştiriyor. Klimalı odalar, geniş oturma alanları, uydu TV ve çalışma masaları ile hem dinlenme hem de ibadet sonrası rahatlama ihtiyacınızı karşılayacak tam donanımlı tesislere sahip.
Havalimanından otel transferleriniz, şehirler arası ulaşımınız ve tüm organizasyon detayları profesyonel ekibimiz tarafından titizlikle yönetiliyor. Türk Hava Yolları ile 4 Şubat 2025 saat 20:00'de başlayacak dönüş yolculuğunuza kadar her an yanınızdayız. Ocak ayının ılıman hava koşulları altında, Mekke'de 25°C ve Medine'de 17°C ortalama sıcaklıklar sizi bekliyor.
Bu manevi yolculukta maksimum konfor ve minimum stres ile ibadetlerinizi yerine getirmek için 2 kişilik odada 3.350$, 3 kişilik odada ise kişi başı 3.300$ avantajlı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Kutsal topraklarda unutulmaz anılar biriktirmek ve ibadetlerinizi huzur içinde yerine getirmek için hemen rezervasyon yapın!
Bestur Turizm - https://bestur.com.tr/umre-turlari/bv-0142-hilton-medine-dar-al-tawhid-intercontinental-makkah
Yazdırma Tarihi: 05.03.2026 07:14