MEDINE: ANWAR AL MÖVENPICK MADİNAH
MEKKE: MÖVENPICK HOTEL & RESIDENCE HAJAR TOWER
7 Aralık 2026 çıkışlı bu 9 gecelik Umre programında Türk Hava Yolları ile yolculuk yapıyor, Medine’de ANWAR AL MÖVENPİCK MADİNAH ve Mekke’de MÖVENPICK HOTEL & RESIDENCE HAJAR TOWER’da konaklıyorsunuz. Kâbe ve Mescid-i Nebevi’ye 70 metre mesafe, ibadet planınızı daha rahat kurmanıza yardım
2 kişilik odada 3200 $, 3 kişilik odada 3150 $ fiyatla sunulan bu Umre turu, 7 Aralık 2026 çıkışlı ve 16 Aralık 2026 dönüşlü olarak planlanmıştır. Türk Hava Yolları ile İstanbul Havalimanı’ndan başlayıp Medine’ye uzanan yolculuk, dönüşte Cidde Havalimanı üzerinden İstanbul’a tamamlanır.
Programda Medine’de ANWAR AL MÖVENPİCK MADİNAH, Mekke’de ise MÖVENPICK HOTEL & RESIDENCE HAJAR TOWER yer alır. Her iki konaklama seçeneğinin de 5 yıldızlı olması, turu konfor arayan misafirler için anlamlı kılar. Ayrıca Kabe’ye ve Mescid-i Nebevi’ye sadece 70 metre mesafede olması, ibadetlerinizi daha rahat bir akışla planlamanıza yardımcı olur.
L-261207-2M7K kodlu bu tur, Lüks Umre Turları ve 5 Yıldızlı Umre Turları kategorisinde değerlendirilir. 9 gece boyunca hem Medine hem Mekke’de seçkin otel konaklamasıyla ilerleyen bu yolculuk, size sade ve düzenli bir Umre deneyimi sunar.
Detayları değerlendirmek isterseniz, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.